Οστεομετρία

Η οστεοπέτρωση είναι μια πολύ ενοχλητική ορθοπεδική ασθένεια. Αυτή η ασθένεια είναι επίσης βιβλίο με διαφορετικά ονόματα. Αυτή η πολύ δύσκολη ασθένεια του ανθρώπινου οστού είναι επίσης γνωστή με τα ονόματα όπως η νόσος Albers-Schonberg και η ασθένεια των μαρμάρινων οστών. Αυτή η ασθένεια του οστού είναι μια πολύ σπάνια ασθένεια, η οποία λαμβάνεται από μια γενετική μορφή ως μια ταλαιπωρημένη κληρονομιά από άλλη γενιά. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της οστεοπέτρωσης είναι ότι τα οστά του ανθρώπινου σώματος καθίστανται σκληρά στη φύση ως ένα θανατηφόρο αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας των οστών. Τα οστά που επηρεάζονται από την οστεοπέτρωση περνούν από την αλλαγή της σύνθεσης. Η πυκνότητα των οστών που επηρεάζονται από την οστεοπέτρωση αυξάνεται και τα επιπλέον πυκνά οστά του ανθρώπινου σώματος δημιουργούν επιπλέον βάρος.

Η οστεομαλακία είναι μια ασθένεια που έχει το ακριβώς αντίθετο είδος χαρακτηριστικών της οστεοπέτρωσης. Η οστεομαλακία επηρεάζει τα ανθρώπινα οστά καθιστώντας τα μαλακά μειώνοντας την πυκνότητα τους. Τα αποτελέσματα της οστεομαλακίας προκαλούν σημαντική παραμόρφωση στο ανθρώπινο σώμα. Στο σώμα των παιδιών τα συμπτώματα της οστεομαλακίας είναι γνωστά ως Ricket.
Συμπτώματα οστεοπέτρωσης
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά της Οστεοπέτρωσης. Ήπια μορφή οστεοπέτρωσης είναι γενικά ελεύθερη freom οποιαδήποτε συμπτώματα. Η μορφή της στύσης της οστεοπέτρωσης κάνει πολλά είδη συμπτωμάτων ορατά στο σώμα του ασθενούς. Τα χαρακτηριστικά της Οστεομετρίας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Τα οστά του ανθρώπινου σώματος γίνονται πιο εύθραυστα από το κανονικό του επίπεδο λόγω της οστεοπέτρωσης.
Ασταθής ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος
Αδυναμία σε πολλά μέρη του σώματος
Οι πιθανότητες καταγμάτων οστών αυξάνονται πολλές φορές
Αναιμία
Αυτή η ασθένεια του οστού προκαλεί σοβαρή πίεση στο νευρικό σύστημα του ασθενούς. Η επιπλέον ανάπτυξη του ανθρώπινου οστού ασκεί πίεση στο νευρικό σύστημα. Αυτή η επιπλέον πίεση στο νευρικό σύστημα γεννά τα ακόλουθα προβλήματα του ανθρώπινου νευρικού συστήματος

Κώφωση
Παράλυση προσώπου
Τύφλωση
Ορισμένες μορφές οστεοπέτρωσης είναι πολύ κακοήθεις. Ο κακοήθης τύπος οστεοπέτρωσης είναι γνωστός ως παιδική οστεοπέτρωση. Αυτός ο τύπος οστεοπέτρωσης έχει ένα ειδικό τύπο κληρονομικότητας το οποίο είναι γνωστό ως αυτοσωματικό υπολειπόμενο μοτίβο κληρονομικότητας. Τα συμπτώματα της παιδικής οστεοπέτρωσης αποκαλύπτονται αμέσως μετά τη γέννηση ενός μωρού. Η διάγνωση αυτής της ορθοπαιδικής ασθένειας είναι δυνατή μέσω της κατάλληλης κλινικής παρατήρησης. Η διάγνωση της παιδικής οστεοπέτρωσης είναι πολύ εύκολη καθώς η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται στο σώμα ενός παιδιού με το χειρότερο είδος εκδήλωσης. Τα οστά του νεογέννητου παιδιού γίνονται πολύ εύθραυστα και τα μολυσμένα οστά μπορούν ακόμη και να σπάσουν ανά πάσα στιγμή. Η παιδική μορφή της παιδικής οστεοπέτρωσης μπορεί να γεννήσει πολλές άλλες σοβαρές ασθένειες όπως οι ασθένειες του αίματος. Το σώμα ενός παιδιού που υποφέρει από οστεθέρωση δεν μπορεί να γεννήσει κανονικό μυελό των οστών. Αυτό γεννά πολλά είδη αιματολογικών δυσκολιών στο σώμα ενός παιδιού που πάσχει από παιδική μορφή οστεοπέτρωσης. Η ακατάλληλη ανάπτυξη του μυελού των οστών γεννά επίσης ασθένειες όπως η Αιματοποίηση. Υπάρχουν και άλλα είδη ασθενειών που προκαλούνται ως το θανατηφόρο αποτέλεσμα της αιματοποίησης. Αυτές είναι η κοκκιοκυτταροπενία, η αιμόλυση, η καθυστερημένη απόκλιση, οι παραμορφικές παραμορφώσεις, η πρόπτωση, η οστεομυελίτιδα, η υπερπλήνωση, η ηπατοσπληννομεγαλία, η πανκυτταροπενία, η θρομβοπενία και η αναιμία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *